
Kadıköy’de TİP’li vekil Barış Atay’a polis saldırısı
Kadıköy’deki Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine destek eyleminde polisin gözaltılarını engellemeye çalışan TİP’li milletvekili Barış Atay, çevik kuvvet çemberi arasında kaldı, arbedeye uğradı.
Kadıköy’de emniyet güçlerinin plastik mermili ve gazlı müdahalesi sırasında Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine destek vermek için toplanma alanında bulunan Barış Atay’ın polis müdahalesine maruz kaldığı anlar kameralara yansıdı.
Gözaltıları engellemek isteyen TİP Milletvekili Barış Atay’a onlarca polis saldırıyor.
— Onur Öncü (@oencueonur) February 2, 2021
??:ETHA pic.twitter.com/XjHFjmPLWM
Kadıköy’de gözaltına alınanlar ters ve düz kelepçeli biçimde 2 saatten fazladır araçlarda tutuluyor. https://t.co/fbc7pSJb9H
— ahmet şık (@sahmetsahmet) February 2, 2021Kadıköy'de polis, aralarında merkezi yöneticilerimizin de bulunduğu 15 yoldaşımız ile onlarca yurttaşı gözaltına aldı. Gözaltılar derhal serbest bırakılsın!
— Türkiye İşçi Partisi (@tipgenelmerkez) February 2, 2021
Tüm yurttaşlarımızı tencere, tavalarla saat #9daCama çıkmaya, sesimizi yükseltmeye çağırıyoruz.#AşağıBakmayacağız pic.twitter.com/yEjQzHHd4j