Kadın voleybol takımını hedef alan Şenocak'a AKP'den de tepki: "Bütün kızlar başımızın tacıdır"

Kadın voleybol takımını hedef alan Şenocak'a AKP'den de tepki: "Bütün kızlar başımızın tacıdır"
AKP Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanvekili Tuba Durgut, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nda kaptan Eda Erdem Dündar ile milli tekvandocu Kübra Dağlı'nın fotoğraflarını paylaştığı tweet'inde "Din kisvesi altında gizli muhalefet yapanlara kanmayalım. Bu ülkenin bütün kızları başımızın tacıdır. Nokta" dedi.

İlahiyatçı İhsan Şenocak'ın son olarak 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Çin'i 3-0 mağlup eden A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı hedef almasına AKP'den de tepki geldi.

Sosyal medyada birçok kişi Şenocak'a tepki gösterirken, destek ise Ayasofya'nın eski başimamı Mehmet Boynukalın'dan gelmişti. Boynukalın, "Tesettür Allah’ın emri, Müslüman kadının vakarı, İslam'ın şiar ve sembolüdür. Maraş gibi bir çok yerde İstiklal savaşımız tesettüre yapılan saldırı sebebiyle başlamıştır. Allah’ın emrini hatırlatan hocalar ve #İhsanŞenocakYalnızDeğildir" paylaşımı yaptı.



AKP Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanvekili Tuba Durgut, isim vermeden  A Milli Kadın Voleybol Takımı’nda kaptan Eda Erdem Dündar ile milli tekvandocu Kübra Dağlı'nın fotoğraflarını paylaştığı tweet'inde şunları yazdı: "Bu ülkeyi sahte fay hatlarıyla bölmeye çalışanlara  aldırmayalım.Din kisvesi altında gizli muhalefet yapanlara kanmayalım. Bu ülkenin bütün kızları başımızın tacıdır. Nokta."

Gündem