Kafa keseceğini iddia eden Hizbullahçı, özür mesajı yayınladı

Kafa keseceğini iddia eden Hizbullahçı, özür mesajı yayınladı
Sokak röportajında kendini cihatçı ve hizbullahçı olarak tanıtan kişi, "Kafalarını keseceğiz" açıklamasından sonra özür mesajı yayınladı. Devletini çok sevdiği için böyle şeyler söylediğini ifade etti.

Batman'da yapılan bir sokak röportajında kendisini Hizbullahçı olarak tanımlayan bir kişinin "Kafalarını keseriz. Bunlar kafirdir" demesi kamuoyunda tepki toplamıştı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı "Bu densiz hakkında gereğini yapacağız" açıklamasında bulunmuştu.

Akşam saatlerinde yeni bir video yayınlayan Hizbullahçı kişi bu defa özür diledi, açıklamasında "Kelle olayı sinirden öfkeden olmuştur. Devletime bağlı bir insanım" dedi.

Ne demişti?

Sen Konuş isimli Youtube kanalında yayınlanan, Batman'da çekilen bir sokak röportajında, 'Hizbullahçı' olduğunu belirten kişi ''Bu köpeklere, ateistlere, kafirlere oy vermem. Biz devletçiyiz. Erdoğan'a dokunsalar kafalarını keseceğiz. Biz cihada hazırız. Kafalarını keseriz. Bunlar kafirdir. 'Kılıçdaroğlu kimdir? Akşener kimdir? Bunların hepsi Yahudi tohumlarıdır, Ermeni tohumlarıdır. Biz cihada hazırız, onların kafalarını da keseriz" sözlerini sarf etmişti.

'Her şey devletime sevgimden'

Skandal sözleri sarf eden şahıs, bu defa kendi paylaştığı videoyla geri adım atarak özür diledi. Röportaj sırasında kendisinden önce başka birisinin devlete karşı konuştuğunu iddia eden kişi, terör örgütüne üye olmadığını söyledi.

Şahıs açıklamasında "Benden önce konuşan şahıs devleti karaladı. Ben de dayanamadım. Kimse orada tepki vermeyince ben de devletimi sevdiğim için tepki verdim. Herhangi bir terör örgütüne mensup değilim. Devletime dinime bağlı bir insanım bütün milletimden özür diliyorum. Kelle olayı da sinirden öfkeden olmuştur. O zihniyet de ben de yok öfkeden olmuştur sizden tekrar özür diliyorum" ifadelerini kullandı. (Kısa Dalga)

Gündem