Sokak röportajında "Hizbullahçıyız" dedi, muhalefeti tehdit etti: Cihada hazırız, kafalarını keseriz, zaten az kaldı...

Sokak röportajında "Hizbullahçıyız" dedi, muhalefeti tehdit etti: Cihada hazırız, kafalarını keseriz, zaten az kaldı...
Batman'da yapılan bir sokak röportajında, kendisini Hizbullahçı olarak tanımlayan bir kişinin muhalefet liderlerini "kafalarını kesmekle" tehdit ettiği görüldü.

AKP'nin Hüda-Par'la yaptığı ittifak anlaşmasının ardından partinin Hizbullah'la bağlantılarına dair tartışmalar yeniden alevlendi.

Bir sokak röportajında açıkça Hizbullahçı olduğunu söyleyen bir kişinin dile getirdiği sözler de gündem oldu.

Batman'da yapılan ve Sen Konuş adlı Youtube kanalında yayınlanan röportajda "Cihada hazır olduğunu" söyleyen kişinin, muhalefet liderlerini "Onların kafalarını keseriz" diyerek ölümle tehdit ettiği görülüyor.

"Cihada hazırız, kafalarını keseriz, zaten az kaldı..."

Erdoğan’a oy vereceğini belirten kişi, “Biz onlara oy vermeyiz. Onları destekleyenler de onlar gibi kafirdir” diyerek muhalefet liderleri ve onları destekleyenlere yönelik ağır hakaret, küfür ve nefret söyleminde bulundu.

Ekonominin kötü olmadığını, herkesin cebinde Iphone olduğunu ileri süren kişi, “Biz Hizbullahçıyız, Erdoğan’a dokunsalar var ya kafalarını keseceğiz. Biz cihada hazırız. Biz bu dini bu devleti kimseye yedirmeyiz. Biz cihad adamıyız cihada da hazırız. Kılıçdaroğlu da k… de ayaklarını denk alsınlar, zaten az kaldı” ifadelerini kullandı.

Muhalefeti kafalarını kesmekle tehdit ederek nefret söyleminde bulunan kişi, röportajı yapan muhabiri de söylediklerini aynen yayınlaması konusunda uyardı ve “Bir kelime eksik kalsa seni caddede görmeyeyim ha...” diye konuştu. (Kısa Dalga)

Gündem