Kaftancıoğlu'ndan 6 yaşındaki çocuğun yetersiz beslenmeden ölümüne tepki: Gerisi teferruat

Kaftancıoğlu'ndan 6 yaşındaki çocuğun yetersiz beslenmeden ölümüne tepki: Gerisi teferruat
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Eskişehir’de 6 yaşındaki Nur Elif T.’nin yetersiz beslenmeden ölümüne sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Kaftancıoğlu, "Başta devleti yöneten bütün siyasilerin tek gündemi olması gereken konu. 6 yaşında bir çocuk yetersiz beslenmeden hayatını kaybediyor. Hikayenin bütünü ise tam bir dram! İçimizi kanatan bu durumları yaşamamak adına sosyal devleti inşa etmek zorundayız! Gerisi teferruat" dedi.

Eskişehir’de annesi-babası cezaevinde olduğu için yakınlarının yanında kalan 6 yaşındaki çocuk, iki gün önce kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Çocuğun, yetersiz beslendiği ve bakımsız kaldığı tespit edildi. Amca ve hala tutuklandı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 6 yaşındaki talihsiz kız çocuğunun ölümüne sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi.

"Sosyal devleti inşa etmek zorundayız!"

Kaftancıoğlu, Twitter’dan konuyla ilgili bir haberi alıntılayarak şu paylaşımı yaptı:

“Başta devleti yöneten bütün siyasilerin tek gündemi olması gereken konu. Altı yaşında bir çocuk yetersiz beslenmeden hayatını kaybediyor. Hikayenin bütünü ise tam bir dram! İçimizi kanatan bu durumları yaşamamak adına sosyal devleti inşa etmek zorundayız! Gerisi teferruat…” (ANKA)

Gündem