Kaftancıoğlu'ndan Bakan Koca'ya tepki: Bizim görevimiz üzgün görünmek değil

Kaftancıoğlu'ndan Bakan Koca'ya tepki: Bizim görevimiz üzgün görünmek değil
CHP'li Canan Kaftancıoğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yönelik paylaşımını alıntıladı ve "Biz siyasilerin görevi üzgün görünmek değil' dedi.

Konya'da bir doktorun öldürülmesinin ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik tepkisine CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu yanıt verdi.

Konya'da, Şehir Hastanesi'nde bir kişi, Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya'yı tabancayla başına ateş ederek öldürmüş, saldırgan, ardından aynı tabancayla kafasına ateş edip hayatına son vermişti.

KILIÇDAROĞLU: BECERİKSİZ BAKANINI DA AL, DERHAL GİDİN

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Erdoğan gör yarattığın iklimi, utan utan! Beceriksiz bakanını da al, derhal gidin. Şiddeti uygulayanlara sus pus olup, hakkını isteyen sağlık personeline ‘giderlerse gitsinler' demenizin bedelidir bu yaşananlar. Onlar kalacak, siz gideceksiniz. Bu şiddet de ya bitecek ya bitecek!” ifadelerini kullanmıştı.

KOCA: ZERRE KADAR ÜZÜNTÜ İÇERMEYEN SÖZLER

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kılıçdaroğlu'na şu yanıtı vermişti:

"Bir hekimin katledilmesi karşısında zerre kadar üzüntü içermeyen şu sözleri milletimizin vicdanına havale ediyorum. Bizim yüreğimiz yanıyor Kemal Bey. Biraz da olsa üzgün görünemez miydiniz?"

KAFTANCIOĞLU: HEPİMİZİN ÜZÜLMEK DIŞINDA SORUMLULUKLARI VAR

CHP'li Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından Fahrettin Koca'nın paylaşımını alıntılayarak "Biz siyasilerin görevi üzgün görünmek değil" dedi.

Kaftancıoğlu'nun Koca'ya yanıtı şöyle oldu:

"Sayın meslektaşım; biz siyasilerin görevi üzgün görünmek ya da yürek yangımızdan söz etmek değil, toplumun yüreğini yakacak olaylara ve durumlara çözüm olmaktır Meslektaşlarımız, vatandaşlarımız üzüntüden kahroluyor zaten, hepimizin o koltuklarda üzülmek dışında sorumlulukları var.

Ve ayrıca milletimiz kimin üzgün göründüğü! kimin ise gerçekten üzgün olduğuna karar verecektir. Endişe etmeyin, bu millete güvenin…" (Kısa Dalga)

Gündem