Kahraman kardeşler 10 Şubat’ta Şişli’de konser verecek

Kahraman kardeşler 10 Şubat’ta Şişli’de konser verecek
Metin ve Kemal Kahraman kardeşler 10 Şubat’ta Şişli Cemil Candaş Kültür Merkezinde konser verecek. Konserde önceki çalışmalarının yanı sıra yeni çalışmalarından da eserleri seslendirecek.

Metin ve Kemal Kahraman kardeşler 10 Şubat’ta Şişli Cemil Candaş Kültür Merkezi’nde verecekleri konser saat 20.30’da başlayacak. Kardeşler konserde önceki çalışmalarının yanı sıra yeni çalışmalarından da eserleri seslendirecek.

Metin ve Kemal Kahraman kardeşler, 1993 yılında yayımladıkları “Deniz Koydum Adını” isimli ilk albümlerinden itibaren hem özgün besteleri hem de Dersim kültür bölgesine ait geleneksel eserleri örnekleyen çalışmalarıyla dinleyicilerle buluşuyor.

f3ad5a73-90f9-4c10-a521-4955e4e4d86c.jpg

Uzun yıllardır özgün bestelerden bir albüm yayımlamayan Metin ve Kemal Kahraman, biriken besteleri ve derlemelerini pandemi sürecinde kaydetti. Sanatçılar, 4 albüm olarak tasarladıkları çalışmaları sırasıyla yayımlayacak:

“Sümbülteber”, “Telden Tele”, “İbrahim Peygamber ve Çoban”, “Düğün Müzikleri ve Aşk Şarkıları” adlarıyla çıkacak albümler dijital platformlarda dinleyicisi ile bulaşacak. Sümbülteber albümünde sözleri Ayşegül Peker ve Kemal Kahraman'a ait olan 6'ncı şarkı “Sevgilim Dersim" dijital platformlarda yayımlanmıştı. (Kısa Dalga)

Kültür Sanat