Kanser tedavisi gören Prenses Kate, Wimbledon Tenis Turnuvası'nda

Kanser tedavisi gören Prenses Kate, Wimbledon Tenis Turnuvası'nda
Bir süredir kanserle mücadele eden Galler Prensesi Kate Middleton, Wimbledon Tenis Turnuvası'na katıldı.

Kısa Dalga - Uzun süredir hakkındaki spekülasyonlarla gündemde olan Galler Prensesi Kate Middleton kanser tedavisi gördüğünü açıklamıştı.

Prenses, kanser olduğunu açıklamasının ardından ilk kez İngiltere'de düzenlenen geleneksel geçit töreni Trooping the Colour'da kamuoyunun karşısına çıkmıştı.

Kanser tedavisi devam eden Prenses Kate, Wimbledon Tenis Turnuvası'na katılarak ikinci kez kamuoyu karşısına çıktı.

lbsk-mk1g02hgbis7mznyg.jpeg

Prenses, Novak Djokovic ile Carlos Alcaraz arasında oynanan şampiyonluk maçının başlamasından önce Kraliyet Locası'ndaki koltuğuna otururken ayakta alkışlandı.

Kız kardeşi Pippa Matthews da Kraliyet Locası'nın ön sırasında yerini aldı. Locada Benedict Cumberbatch ve Tom Cruise gibi ünlü isimlerin yanı sıra; Rod Laver, Andre Agassi ve Stefan Edberg gibi eski Wimbledon şampiyonları da vardı.

Wimbledon'a kızı Prenses Charlotte ile katılan Kate Middleton, 2021 ABD Açık şampiyonu Emma Raducanu ve diğer genç İngiliz tenisçilerin de bulunduğu çok sayıda kişiyi selamladı.

Wimbledon'da turnuvanın resmi renklerinden biri olan mor giymeyi tercih eden Prenses Kate, erkekler finalinde galip gelen Novak Djokovic veya Carlos Alcaraz'a ödülünü takdim edecek. (Magazin Servisi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Magazin