Karagül 'tezgahı' çözdü: 'İcraatları CHP'ye ispiyonluyorlar'

Karagül 'tezgahı' çözdü: 'İcraatları CHP'ye ispiyonluyorlar'
İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci İbrahim Karagül, EYT, ÖTV ve asgari ücret zammı gibi önce CHP'nin dile getirdiği ve iktidarın sonrasında gündeme aldığı düzenlemelerin, aslında Kemal Kılıçdaroğlu'na 'sızdırıldığını' öne sürdü.

İktidara yakınlığıyla tanınan gazeteci İbrahim Karagül, son dönemde CHP tarafından seçim vaadi olarak dile getirilince hükümetin gündeme alınan düzenlemeler için 'tezgah' iddiasında bulundu. Karagül, söz konusu kararları esasında önce Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın aldığını ama 'birileri'nin bunları CHP'ye sızdırdığını öne sürdü.

Karagül Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:

"Birileri; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın krizin üstesinden gelmek için aldığı kararları; CHP Genel Merkezi'ne ispiyonluyor. Kılıçdaroğlu hemen kendi projesiymiş gibi satıyor. Sonra da; "Biz söyledik, yaptı" diyor. EYT böyle bir şeydi. ÖTV indirimi de.. Bir tezgah kurulmuş!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın; EYT, ÖTV, asgari ücret ve benzeri iyileştirme kararlarını CHP Genel Merkezi’ne aktaranlar FETÖ’cü bürokratlar mı! Yoksa başkaları da mı var?" (Kısa Dalga)

ibrahim-karagul.jpg

Gündem