Karamollaoğlu: "Aç bile ‘açım' dediği zaman azarlanıyor. ‘Haydi oradan sen de, iç şu çayı keyfine bak' deniliyor"

Karamollaoğlu: "Aç bile ‘açım' dediği zaman azarlanıyor. ‘Haydi oradan sen de, iç şu çayı keyfine bak' deniliyor"
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisine hazırlıklı olmalarını belirterek, "En geç bir buçuk sene içinde seçimler olacak” dedi. Karamollaoğlu, ekonomik sorunlara da değinerek "Aç bile ‘açım' dediği zaman azarlanıyor. ‘Haydi oradan sen de, iç şu çayı keyfine bak' deniliyor" ifadesini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin bugün gerçekleştirilen 7. Olağan Pendik İlçe Kongresi'ne katıldı. “En geç bir buçuk sene içinde seçimler olacak” diyen Karamollaoğlu, şunları söyledi: “Bu seçimlerde biz ya başarı gösterecek, ülkemizin bu gidişatına dur diyecek, yanlışları düzeltecek, doğruları hakim kılacak bir yetki alacağız veya hayat böyle devam edecek. Tabi dünyanın sonu böyle gelir mi gelmez mi bilmem. Ama bundan sonra hayatın eğer böyle devam ederse, büyük güçlüklere maruz kalacağını unutmamamız icap eder.

Fakirler eziliyor, güçsüzler eziliyor, imkanı olmayanlar horlanıyor. Aç bile ‘açım' dediği zaman azarlanıyor. ‘Haydi oradan sen de, iç şu çayı keyfine bak' deniliyor. Sıkıntı ve dertleri bileyenler, sıkıntı ve derdi kendileri hiç hissetmeyenler eğer iktidarda olursa, garibin derdine kimse çare üretemez.

Görünüşte zengin gibi bir hava meydana getirmek değil bizim derdimiz. Yollar yaparsınız, köprüler inşa edersiniz, havaalanları yaparsınız, hızlı trenler, otoyollar… Bunların hepsi bizim güçlü olduğumuzu göstermez. Şu sahilden bir gidin, denizin içini doldurdular, kıyıdaki binaların önünü keserek. Bu bir vebal değil mi? Bu hesap sorulmayacak bir konu mu? Elbette sorulacak.

Prensip olarak bir tek söz var: Üretimi artıracaksınız. Ne demek bu? Üretimi, halkımızın ihtiyacı olan ürünleri üretebilmek için seferberlik ilan edeceğiz. İster tarımda, ister sanayide, ister teknolojide tam bir seferberlik.”

Gündem