Karamollaoğlu: "Bahçeli hakaret etmenin ötesinde ortaya ciddi bir fikir koyamıyor"

Karamollaoğlu: "Bahçeli hakaret etmenin ötesinde ortaya ciddi bir fikir koyamıyor"
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu "İşler artık iyi gitmiyor. İşlerin iyi gitmemesi sebebiyle AK Partiden bir kopuş var. Tabanda bir kopuş var. Bu neyi gösteriyor? Artık AK Parti hiçbir konumda millete ümit veremiyor. Ümit veremeyince insanlar kopuyor." dedi.

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş'ın sorularını yanıtlayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı görüşmeye ilişkin değerlendirmede buludu. Karamollaoğlu, "Görüşmede yanlış gördüğüm bütün hususları kendisine dile getirdim. Adalette , ekonomide, dış ticarette kötü gidişatı kendisine aktardım. O da bunların böyle olmadığını belirtti. Ya benim baktığım gibi bakmıyor ya da söylediklerinin doğru olduğuna inanıyor. Danışmanlarınız size bir takım bilgiler getiriyor. Siz de bu bilgileri paylaşıyorsunuz. 'Bu bilgilerin doğru olup olmadığından emim misiniz?' diye sordum kendisine" dedi. Daha önce kendisinin Genel Başkan Yardımcısı olduğu dönemde, AKP ile ittifak konusunun gündeme geldiğini seçimlere AKP listelerinden girme durumunun konuşulduğunu ancak sonuca ulaşmadığını dile getiren Karamollaoğlu 'seçime sadece kendi amblemimizin altında gireriz' dedi. Karamollaoğlu, "AK Parti ya da başka hiç bir partiyle bu türlü bir düşüncemiz olmaz. Biz kendi amblemimiz altında seçime gireriz. Ne çıkarsa da bahtımıza" ifadelerini kullandı.

"İŞLER ARTIK İYİYE GİTMİYOR"

AKP tabanında kopuşların olduğunu dile getiren Karamollaoğlu, "İşler artık iyi gitmiyor. İşlerin iyi gitmemesi sebebiyle AK Partiden bir kopuş var. Tabanda bir kopuş var. Zaten bu kopuş tepede başladı. Başlangıçta bildiğiniz gibi sac ayağı ile yola çıktılar. O dört kişiden sadece Sayın Erdoğan kaldı. Diğer 3 kişi ayrıldı. Sayın Erdoğan 15-16 yıl bir ekiple beraber çalıştı. O ekiplerin tamamı kendisinden ayrıldı. Bu neyi gösteriyor? Artık AK Parti hiçbir konumda millete ümit veremiyor. Ümit veremeyince insanlar kopuyor." dedi.

"BAHÇELİ HAKARET ETMENİN ÖTESİNDE CİDDİ FİKİR ORTAYA KOYAMIYOR"

Toktaş'ın MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin, "Erken seçimden başka söylediği hatta söyleyeceği bir şey bulunmayan zillet ittifakının ana ve yan ortakları Türkiye aleyhine planlı, pişkin ve dış destekli mütecaviz hareketlenme içindedir" sözlerini hatırlatması üzerine Karamollaoğlu şunları ifade etti;

"Ben bunu hiçbir siyasetçiye yakıştıramam. Bahçeli ağzını açtığı zaman karşı tarafa hakaret etmenin ötesinde ciddi bir fikir ortaya koyamıyor. Bu da bir kapasite işi. Böyle şey mi olur. Bir tana siz varsınız başka kimse yok bu memleketi seven. Böyle bir mantık olur mu?"

Gündem