Karamollaoğlu'ndan Gazze paylaşımı: Sevkiyat devam ediyor

Karamollaoğlu'ndan Gazze paylaşımı: Sevkiyat devam ediyor
Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin yaptığı paylaşımda iktidarı eleştirdi: "Tam 100 gündür milletimiz iktidardan somut adım atmasını bekliyor; gemiler İsrail’e sevkiyata devam ediyor."

Hamas'ın 7 Ekim "Aksa Tufanı" operasyonunun ardından İsrail'in Gazze Şeridine yönelik saldırıları 100. günü geride bıraktı. Gazze'de can kaybı 23 bin 968'e yükseldi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da İsrail'in Gazze'deki katliamının 100. gününde iktidara seslenerek İsrail'e yapılan ürün sevkiyatının durdurulmasını istedi.

Karamollaoğlu'nun X (Twitter) hesabından yaptığı çağrı şöyle:

"Bugün tam 100 gün oldu!

100 gündür İsrail, bebek, çocuk, kadın demeden masum insanları katlediyor; buna karşılık Gazze, kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle direniyor.

Uluslararası kuruluşlar ve iktidar sahipleri, 100 gündür kör, sağır, dilsiz taklidi yapmaya devam ediyor; dünyanın her yerinde vicdan sahibi insanlar ise soykırıma karşı sesini yükseltiyor.

Tam 100 gündür aziz milletimiz, iktidardan somut adım atmasını bekliyor; ancak yine 100 gündür limanlarımızdan ticaret gemileri İsrail’e aralıksız sevkiyat yapmaya devam ediyor.

Artık yeter!
İsrail’in bu ahlak dışı, hukuk dışı ve insanlık dışı soykırımına karşı söz tükenmiştir!

Zaman, icraat zamanıdır!
Zaman, “İsrail Sorunu”na karşı eyleme geçme zamanıdır!
Zaman, Müslüman olmanın ve insan olmanın sorumluluklarını yerine getirme zamanıdır!

Bebeklerin katledildiği yerde 100 gündür sadece süslü cümleler kurmak; kim olursa olsun yetki sahibi bir kişiye, bir siyasi partiye ve bir iktidara ayıp olarak yeter!" (Kısa Dalga)

Gündem