Kararsızlarda AKP'ye dönüş eğilimi: Mart'tan bu yana 4 puanlık kararsız seçmen AKP'ye döndü

Kararsızlarda AKP'ye dönüş eğilimi: Mart'tan bu yana 4 puanlık kararsız seçmen AKP'ye döndü
MetroPoll Araştırma’nın sabihi Özer Sencar, AKP'nin Mart ayından bu yana kararsız seçmen üzerinde etkili olduğunu ve 4 puanlık kararsız seçmeni geri kazandığını açıkladı.

MetroPoll Araştırma’nın sabihi Özer Sencar, Mart ayından bu yana 4 puanlık kararsız AKP’li seçmenin partilerine geri döndüğünü açıkladı.

Sencar sosyal medya hesabı twitter’dan yaptığı paylaşımda, Eylül ayında yapıldığı anlaşılan kamuoyu araştırmasından bir bölüm yayınladı. Sencar, paylaşımında "Konuyla ilgilenen meraklı okuyucularımıza. Kararsızlar dağıtılmadan önceki AKP oylarındaki oy artışının kaynağının kararsızlar kitlesi içindeki AKP kökenliler olduğu açık şekilde görülüyor. Mart ayından bu yana 4 puanlık kararsız AKP’li seçmen partilerine geri dönmüş." ifadelerine yer verdi.

'MUHALEFET HABERDAR GÖRÜNMÜYOR'

'Bunun açık anlamı kararsız AKP’liler muhalefetteki partilere gitmiyorlar' diyen Sencar, "Kararsızlar içinde kalan 5 puanlık AKP’liler de geldikleri yere dönerlerse seçimde muhalefetin işi çok zor. Kanımca muhalefet bu durumdan haberdar gibi görünmüyor." yorumunu yaptı.

uieauiaa.jpg

Politika