TÜSİAD Başkanı Kaslowski'den "Herkes konuşmalı" diyen Kılıçdaroğlu'na: TÜSİAD ekonomide yaşadığımız sorunlarla ilgili görüşlerini paylaşmaya devam edecek

TÜSİAD Başkanı Kaslowski'den "Herkes konuşmalı" diyen Kılıçdaroğlu'na: TÜSİAD ekonomide yaşadığımız sorunlarla ilgili görüşlerini paylaşmaya devam edecek
Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Simone Kaslowski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmelerine ilişkin, “TÜSİAD bağımsız ve gönüllü bir iş dünyası örgütü olarak, telefonda da belirttiğim gibi, ekonomide yaşadığımız sorunlarla ilgili görüşlerini uzun zamandır kamu kurumları ve kamuoyu ile paylaşmaktadır, paylaşmaya devam edecektir” açıklamasını yaptı.

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Simone Kaslowski bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmelerine ilişkin, “TÜSİAD bağımsız ve gönüllü bir iş dünyası örgütü olarak, telefonda da belirttiğim gibi, ekonomide yaşadığımız sorunlarla ilgili görüşlerini uzun zamandır kamu kurumları ve kamuoyu ile paylaşmaktadır, paylaşmaya devam edecektir” açıklamasını yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski ile görüştüğünü açıklayarak, “TÜSİAD Başkanı'nı aradım. Ülke yangın yeri. Aklî melekelerini kaybetmiş bir şahsın ülkeyi intihara sürüklemesini mi seyredeceğiz? Herkes konuşmalı artık, herkes! Seçim istiyoruz. Erdoğan ve Bahçeli’nin tek yapması gereken, kendilerinin gitme olasılığını millete göstermeleridir” demişti.

Kaslowski sosyal medya hesabından, Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü belirterek, şu açıklamayı yaptı:

“Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, TÜSİAD bağımsız ve gönüllü bir iş dünyası örgütü olarak, telefonda da belirttiğim gibi, ekonomide yaşadığımız sorunlarla ilgili görüşlerini uzun zamandır kamu kurumları ve kamuoyu ile paylaşmaktadır, paylaşmaya devam edecektir.” (ANKA)

 

Gündem