Kassam Tugayları: İsrail saldırılarında 7 İsrailli rehine daha öldü

Kassam Tugayları: İsrail saldırılarında 7 İsrailli rehine daha öldü
Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında, 7 İsrailli rehinenin öldüğünü açıkladı.

İsrail'in abluka altındaki Filistin'in Gazze Şeridi'ne saldırılarında, İsrailli 7 rehinenin daha öldürdüğü açıklandı.

AA'nın aktardığına göre, Gazze'yi yöneten Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, Telegram hesabından yaptığı açıklamada esirlerin durumuna ilişkin bilgi verdi.

Ebu Ubeyde, daha önce çok sayıda rehineden sorumlu üyeleriyle iletişimin kesildiğini belirterek "Son haftalarda yapılan incelemelerden sonra, siyonist bombardımanı sonucunda Gazze Şeridi'nde bazı savaşçılarımızın şehit olduğunu ve 7 düşman rehinesinin öldürüldüğünü tespit ettik" dedi.

"Düşman rehineleri kasten öldürüyor"

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında şu ana kadar ölen rehinelerin sayısının 70'i geçtiği aktarılan açıklamada, "En başından beri rehineleri korumaya çalıştık ama düşman, rehineler meselesinden kurtulmak için rehineleri kasten öldürüyor" denildi.

Öldürülen Chaim Peri, Yoram Metzger ve Amiram Cooper adlı üç yaşlı rehinenin hayatta olduğu anlara ilişkin videonun paylaşıldığı açıklamada, İsrail'in bombardımanında öldürülen diğer 4 rehinenin isminin daha sonra açıklanacağı belirtildi. (Kısa Dalga)

Gündem