Katar Prensi'nin eski eşi Kasia Gallanio ölü bulundu

Katar Prensi'nin eski eşi Kasia Gallanio ölü bulundu
Katar prensi Abdülaziz bin Halife Al Sani'nin 15 yıl önce boşandığı ve üç çocuklarının velayeti için davalık olduğu eski eşi Kasia Gallanio İspanya'daki evinde ölü bulundu.

Katar prensi Abdülaziz bin Halife Al Sani'nin eski eşi Kasia Gallanio, İspanya'nın Marbella kentindeki evinde ölü bulundu. Aşırı doz uyuşturucu alması nedeniyle öldüğü açıklanan Gallanio, kısa süre önce eski eşini bir çocuklarına cinsel istismarda bulunmakla suçlamıştı.

45 yaşındaki Gallanio, Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed Al Sani'nin amcası ve eski Katar dışişleri bakanı olup Paris'te sürgünde yaşayan 75 yaşındaki Abdülaziz bin Halife Al Sani'den 15 sene önce boşanmıştı.

katar2.jpg

Ancak 17 yaşındaki ikiz kızları ile 15 yaşında bir kız çocukları daha olan eski çift arasındaki vekalet davası hâlâ devam ediyordu. Gallanio, kısa süre önce eşini küçük kızlarına 'uygunsuz şekilde dokunmak'la suçlamıştı. Bu iddia, Katarlı yetkililer tarafından yalanlanmıştı.

İspanyol gazetesi El Pais'in haberine göre, lüks yaşamıyla tanınan Gallanio, en küçük kızının kendisine ulaşamaması sonrasında polisi araması üzerine yatağında ölü bulundu. Le Parisien gazetesiyse, eski çift arasında Paris'te görülen davada, mahkemenin 19 Mayıs'ta Gallanio'nun nafaka talebini reddettiğini yazdı. Gazete, Gallanio'nun sinir krizleri geçirdiğini ve birkaç aydır hastanede tedavi gördüğünü de öne sürdü. (Kısa Dalga)

Dünya