Katar'da Kevin Spacey ile görüşen Burak Özçivit: Üzgünüm, sonradan öğrendim

Katar'da Kevin Spacey ile görüşen Burak Özçivit: Üzgünüm, sonradan öğrendim
Katar'da Kevin Spacey ile bir araya gelen ve eleştirilerin odağı haline gelen Burak Özçivit, tepkiler üzerine açıklama yaptı, 'üzgün' olduğunu söyledi.

Oyuncu Burak Özçivit, Adelali Binali'nin davetlisi olarak gittiği Katar'da bir adı birçok istismar olayına karışan Kevin Spacey ile bir araya geldi. Fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmasıyla gündem olan Özçivit'e sosyal medyadan tepki geldi.

Tuba Ünsal, "Para karşılığında tüm dünyanın karşısında durduğu taciz ve tecavüzle yargılanan bir oyuncuyla yan yana poz vermek! Utanıyorum sizden ve sizinle aynı işi yapmaktan... Tecavüze uğrayan çocuklardan biri 14 yaşında" ifadelerini kullandı.

Tepkiler üzerine Özçivit, üzgün olduğunu belirterek şunları yazdı:

Resim

ABD'li aktör Anthony Rapp, 14 yaşındayken kendisine cinsel istismarda bulunan Hollywood yıldızı Kevin Spacey'e dava açmıştı.

Spacey daha önce İngiltere'de 2005-2013 arasında üç erkeğe yönelik cinsel saldırı suçlamalarını reddetmiş, 2019'da ise kendisine yönelik uygunsuz davranış ve cinsel saldırı suçlaması davaları Massachusetts'te mahkeme tarafından düşürülmüştü.

Beş ayrı cinsel suçtan yargılanan Amerikalı aktör Kevin Spacey, haziran ayında İngiltere'nin başkenti Londra'da hakim karşısına çıkmış ve kefaletle koşulsuz serbest bırakılmıştı.

Magazin