Kate Middleton görüntülendi ama sosyal medya ikna olmadı

Kate Middleton görüntülendi ama sosyal medya ikna olmadı
Günledir gündemde olan Kate Middleton'un bugün The Sun’da yayınlanan, Kate ve eşi Prens William’ın alış veriş yaparken çekilmiş fotoğrafı sosyal medyayı ikiye böldü. Birçok kişi fotoğrafta inanmadı.

Kate Middleton'ın sağlığının kötü olduğu, eşi Prens William ile boşanacağı, nerede olduğunun bilinmediği söylentileri gündem olurken, Kate ve William çiftinin alışverişte görüntülendiklerine dair bir fotoğraf bugün The Sun'da yayınlandı.

Geçirdiği planlı karın ameliyatından sonra ortalardan kaybolan ve birçok spekülasyona neden olan Kate Middleton, geçtiğimiz hafta Britanya’da kutlanan Anneler Günü için Instagram hesabında çocuklarıyla birlikte bir fotoğraf ve kutlama mesajı paylaşmıştı. Ancak kısa süre sonra fotoğrafta bazı oynamaların yapıldığı ortaya çıkmış ve dedikodu kazanı yeniden kaynamaya başlamıştı. Kate bunun üzerine ertesi gün özür mesajı paylaşmış ve fotoğrafta kendisinin oynama yaptığını söylemişti.

Bu hamle başarısızlıkla sonuçlanınca Prenses Kate, sadece birkaç saat sonra Prens William’la birlikte arabayla Windsor Kalesi’nden ayrılırken görüldü.

Prensesin bu özürünün üzerine Kraliyet ailesinden kimseden destek gelmemesiyse Middleton’un yalnız bırakıldığı iddialarının ortaya atılmasına neden oldu.

Mutlu aile fotoğrafı

Kate'e dair iddialar dünya gündemine oturdu. Sosyal medya bunu konuşurken Prens William ve Prenses Kate’in beraber alış veriş yaptığı görüntüler The Sun’da yayınlandı. Görüntülerde çift, Berkshire’daki evlerine yakın bir dükkandan çıkarken sohbet ediyor ve oldukça mutlu görünüyorlar.

kisa-dalga304.jpg

Kraliyet bu görüntülerle tartışmalara nokta koymak istediği şeklinde yorumlanırken bu sefer de fotoğraftaki kişinin Kate Middleton olmadığı iddiası ortalığı karıştırdı.

Fotoğrafın yayınlandığı dakikadan itibaren sosyal medya ikiye bölündü. ABD’li ünlü sunucu Andy Cohen ‘bu kişi Kate değil’ paylaşımı yaptı.

Günaydın Britanya programını sunan İngiliz gazeteci Piers Morgan da "Burada kimse onların onlar olduğuna inanmıyor (öyle…), dolayısıyla komplo teorileri arttı" dedi.

Fotoğraftaki kişinin Kate olduğunu düşünenler ise şu fikri savundu: oldukça zayıf olan prensesin, ameliyat sonrasında iyice zayıfladığı için fotoğrafta farklı görünüyor. (Kısa Dalga)

Magazin