Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın montaj itirafını paylaştı: Montajcı sahtekar

Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın montaj itirafını paylaştı: Montajcı sahtekar
Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın mitinglerde gösterdiği videonun montaj olduğunu itiraf etmesi sonrası Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Montajcı sahtekar" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ile PKK liderlerinin yer aldığı montajlı videoları mitinglerde göstermiş ve bu videolarla CHP Genel Başkanı'nın PKK ile iş birliği yaptığını iddia etmişti. TRT'de bu videolarla ilgili montaj itirafında bulunan Erdoğan'ın bu sözlerini paylaşan Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a "Montajcı sahtekar" dedi.

resim-2023-05-22-233913154.png

"İkinci turda kimseyi manipüle edemeyecekler"

İkinci turda Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklayan Sinan Oğan'ın ilk tur öncesi sarf ettiği "Cehennemin kapısını kapatmak" ifadesini kullanan Kılıçdaroğlu, Twitter'dan paylaştığı diğer mesajında ise şunları söyledi:

"İkinci turda kimseyi manipüle edemeyecekler. Tüm maskeler düştü, her şey gün gibi ortada. Gençler, kendilerini sahte muhalifle manipüle eden Erdoğan'ın hesabını kesecek. Cehennemin kapılarını kimin kapayacağı da artık netleşmiştir. Seçim sıfırdan başlamıştır. Haydi Sandığa! (Kısa Dalga)
resim-2023-05-22-234015958.png

Politika