Ketaminden hayatını kaybeden Matthew Perry'in arkadaşı: Uyuşturucudan hiç kurtulamadı

Ketaminden hayatını kaybeden Matthew Perry'in arkadaşı: Uyuşturucudan hiç kurtulamadı
Matthew Perry'nin ketaminin akut etkilerinden dolayı hayatını kaybetmesinin ortaya çıkmasının ardından bir arkadaşı "Temiz olduğu konusunda herkese yalan söyledi. Hiçbir zaman temiz olmadı" diye konuştu.

Ketaminin akut etkilerinden dolayı hayatını kaybeden 54 yaşındaki oyuncu Matthew Perry'nin basına konuşan bir arkadaşı ünlü oyuncunun aslında uzun süredir yalan söylediğini, uyuşturucuyu asla bırakmadığını ve ölümüne kadar olan süreçte de bir bağımlı olduğunu iddia etti.

'Temiz olduğu konusunda herkese yalan söyledi'

İsmini vermek istemeyen Perry'nin arkadaşı "Temiz olduğu konusunda herkese yalan söyledi. Hiçbir zaman temiz olmadı. Bu çok üzücü. En büyük yalanı da kendisine söylüyordu" dedi.

İsmi belirtilmeyen kaynak sözlerine “Uyuşturucu kullanımıyla mücadelesi söz konusu olduğunda oldukça manipülatif bir kişi olabiliyordu ama bu onun için büyük bir mücadeleydi, büyük bir savaştı ve sonuna kadar her gün mücadele etti” diye ekledi.

Neden ölmüştü?

Los Angeles Bölgesi Tıbbi Muayene Departmanı tarafından hazırlanan otopsi raporunda Perry ‘ketaminin akut etkileri‘ nedeniyle öldüğü yer aldı. Ketamin, anksiyete ve depresyon tedavisinde kullanılıyor. Kanında ketamin bulunan oyuncunun ardından jakuzide boğulduğu belirtildi.

(Kısa Dalga)

Kültür Sanat