Kılıçdaroğlu, 5 lider ve iki belediye başkanı ile Adıyaman’dan canlı bağlantı yapacak

Kılıçdaroğlu, 5 lider ve iki belediye başkanı ile Adıyaman’dan canlı bağlantı yapacak
Kemal Kılıçdaroğlu, ittifakı oluşturan liderler ve iki büyükşehir belediye başkanı bayramın ilk günü 8 ayrı kentte, deprem bölgesinde olacak. Kılıçdaroğlu liderlerle canlı bağlantı yapacak.

Millet İttifakı, Ramazan Bayramı’nda deprem bölgesinde olacak. İlk gün 8 kenti ziyaret etmesi beklenen 6 siyasi partinin liderleri, çadırlarda yaşayan depremzedeleri ziyaret edecek.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bayramın ilk günü depremden en çok etkilenen kentlerden Adıyaman’da olacak.

Gazete Duvar’dan Serkan Alan’ın haberine göre, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Malatya’da, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Diyarbakır, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Adana, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Antep Nurdağı’nda, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise Osmaniye’de bulunacak.

Seçimin kazanılması halinde cumhurbaşkanı yardımcısı olacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Hatay’da, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise Maraş’ta bayramın ilk gününde programlara katılacak.

Adaylığının ilanının ardından “Halil İbrahim Sofrası'nı genişleteceğiz” çağrısı yapan Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerinden hareketle liderler deprem bölgesinde kurulacak ‘Halil İbrahim Sofraları'nda depremzedelerle bir araya gelecek. Sabah saatlerinde bulundukları kentte bayramlaşma düzenleyecek olan liderler, çadırları ziyaret edecek depremzedelerin sorunlarını dinleyecek.

Kılıçdaroğlu; diğer 5 lider ve belediye başkanları ile canlı bağlantı da yapacak. Her lider yaklaşık 10 dakikalık konuşma yaparak bayram mesajlarını ve deprem bölgesine dair notları aktaracak. Bu bağlantılar canlı olarak yayınlanacak. (Kısa Dalga)

Politika