Kılıçdaroğlu - Akşener zirvesine ilk yorum: Masa dağılmıyor

Kılıçdaroğlu - Akşener zirvesine ilk yorum: Masa dağılmıyor
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener görüşmesi Ankara kulislerini hareketlendirdi.

Aralarında kriz olduğu iddia edilen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün akşam Ahlatlıbel'de bir araya geldi. Görüşme yaklaşık 2 saat 15 dakika sürdü.

İki liderin görüşmesi siyasi kulisleri de hareketlendirdi. CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, devam eden görüşmede çekilmiş fotoğrafı Twitter'dan paylaştı ve “Ne yaparlarsa yapsınlar masa dağılmıyor. Saray'ın kabuslar görmesi, kumpaslar kurmaya çalışması normal” dedi.

Gazete Duvar Ankara Temsilcisi Nergis Demirkaya'nın aktardığına göre ise CHP’li bir MYK üyesi şu yorumu yaptı: "Sorun elbet olabilir ama kriz yok. Bizler farklı partileriz, ama müzakere, istişare ile bunları çözüyoruz. Hükümet programı, ortak yönetim çalışmasında sona geldik. Bunlar önemli gelişmeler. 5 Ocak’taki toplantıdan sonra daha da netleşecek her şey. En son da aday konusu ele alınacak. Masayı enfekte etme girişimlerine prim vermeyeceğiz. Masanın gündemi takviminde işliyor. Evcilik oynamıyoruz. Ülkenin geleceği söz konusu. Hepimiz de bu sorumlulukla hareket ediyoruz." (Kısa Dalga)

Gündem