Kılıçdaroğlu: Biraz kafa çalıştırın yahu, ağlak bir Saray da hiç çekilmiyor!

Kılıçdaroğlu: Biraz kafa çalıştırın yahu, ağlak bir Saray da hiç çekilmiyor!
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Yeni Şafak'ın 'Bay Kemal'in köstebeği kim?' manşetini alıntılayarak, "Biraz kafa çalıştırın yahu, önden önlem alıp çözün. Ağlak bir Saray da hiç çekilmiyor!" dedi.

İktidar gazetesi Yeni Şafak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bazı konudaki çağrılarının ardından iktidarın düzenlemeler yapmasıyla ilgili 'Bay Kemal'in köstebeği kim?' manşeti attı. Kılıçdaroğlu gazetenin manşetini alıntılayarak tiye aldı.

Gazete manşetinde, Kılıçdaroğlu’nun hükûmetin KYK borcu ve otomobilde ÖTV düzenlemesini önceden haber aldığını ileri sürdü. CHP liderinin önceki günlerde vatandaşa yönelik yaptığı “Borçlarınızı sakın ödemeyin” çağrısının da iktidarın 80 gündür üzerinde çalıştığını belirttiği icra affı düzenlemesini öğrendikten sonra yaptığını iddia eden Yeni Şafak, “Bay Kemal'in köstebeği kim?” sorusunu yöneltti.

KILIÇDAROĞLU: EYT'Yİ ÇÖZÜN, SONRA AĞLIYORSUNUZ...

Kılıçdaroğlu ise, twitter hesabındaki paylaşımında Yeni Şafak'ın kapağını alıntılayarak şöyle dedi:

"EYT’yi çözün. Sonra ağlıyorsunuz, gece yarısı manşetleri değiştiriyorsunuz, böyle komik algı operasyonları yapmak zorunda kalıyorsunuz. Öğretmenler konusunda da ısrar edeceğim çok aşikar. Biraz kafa çalıştırın yahu, önden önlem alıp çözün. Ağlak bir Saray da hiç çekilmiyor!" (Kısa Dalga)

Politika