Kılıçdaroğlu: Bu aziz milletime kendimi anlatamadım, ama seni anlatacağım BOP eş başkanı

Kılıçdaroğlu: Bu aziz milletime kendimi anlatamadım, ama seni anlatacağım BOP eş başkanı
Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son günlerde eski rakibi Erdoğan'a sosyal medya hesabından cevap veriyor. Kılıçdaroğlu son olarak geçtiğimiz aydaki gıda enflasyonun artışını paylaşarak "Bu aziz milletime kendimi anlatamadım, anlatan da olmadı" dedi ve isim vermeden Erdoğan'a "Senin ne tehlikeli biri olduğunu anlatacağım milletime! BOP eş başkanı…" diye seslendi.

Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından dikkat çeken veriler paylaştı.

3 kişilik bir ailenin 3 öğünlük masrafının bir ayda 2305 lira arttığını duyuran Kılıçdaroğlu, "Geçen ay 3 kişilik bir ailenin 3 öğün mutfak masrafı 12.669 TL iken aynı menü bu ay 14.974TL olmuş…. Faturaları, kirayı, okul masraflarını, sağlık ve giyim giderlerini varsa vicdanın, varsa yüreğin sen doldur! Kestane balının, manda yoğurdunun ve yediğin ejder meyvesinin fiyatlarını da yaz" ifadelerini kullandı.

İsim vermeden AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen Kılıçdaroğlu, "Bu aziz milletime kendimi anlatamadım, anlatan da olmadı… Ama senin ne tehlikeli biri olduğunu anlatacağım milletime! BOP eş başkanı" dedi.

Kılıçdaroğlu ayrıca şu görseli paylaştı:

ggulq1vwuaa4c9x.jpg

(Kısa Dalga)

Gündem