Kılıçdaroğlu bu kez mafyatik olayları tek tek sıraladı

Kılıçdaroğlu bu kez mafyatik olayları tek tek sıraladı
Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada uyuştucu ticareti ve kullanımıyla ilgili iddiaları sürdürürken, mafyatik olaylardan da örnekler verdi: Türkiye şu anda Avrupa'nın en büyük kara para aklayan ülkelerinin başında geliyor. Pisliğe battık, devlet çürümeye başladı. Kirli paralar kirli insanları şehirlerimize getirdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada uyuştucu ticareti ve kullanımıyla ilgili iddiaları sürdürürken, mafyatik olaylardan da örnekler verdi. Dün akşam Hacer Foggo ile paylaştıkları videoyu anımsatan Kılıçdaroğlu, "Uyuşturucu paraları Türkiye'ye gelsin diye bir değil, birden fazla kanun çıkardılar. Uyuşturucu parasını davet edersen uyuşturucu baronunu da davet ediyorsun demektir. Ve nitekim öyle oldu. Davetiye çıkardılar. Fotoraman 'İspatla' demiş. Hay hay, son birkaç ayda olan olayları hatırlayalım" dedi. Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

Sırbistan'da kırmızı bülten ile aranan ülkenin en kanlı suç örgütü lideri Vukotiç İstanbul'da öldürüldü. Bunun İstanbul'da ne işi vardı? Çünkü İstanbul'u kendisinin yaşayabileceği bir mekan olarak görüyor. Kendisinin korunduğu bir mekan olarak görüyor, sırtımı siyasilere dayadım kimse bana bir şey yapmaz diyor.

Azerbaycanlı mafya lideri Elnur Gasimov, Ataşehir'de öldürüldü.

İstanbul'un ortasında, AVM'lerde Gürcü ve İranlılar silahla çatıştılar. Bütün Türkiye izledi.

Antalya'da bir başka mafya lideri 'Lotu quli' öldürülmüştü. Afgan baronları zaten İstanbul'da.

Ortadoğu'nun en büyük uyuşturucu baronunu ise hapishaneden çıkarıp bıraktılar. Birileri devreye girdi, bir kararla dışarı bıraktılar.

Bana diyorlar ki 'İspat' et. Ya siz bunları görmüyor musunuz? Sırtını mafyaya dayarsan zaten bunları göremezsin. Bana dönüp diyorsun ki 'İspatla'. İşte ispatladım, ne yapacaksın. Onurun varsa, şerefin varsa istifa edersin!

Türkiye şu anda Avrupa'nın en büyük kara para aklayan ülkelerinin başında geliyor. Pisliğe battık, devlet çürümeye başladı. Kirli paralar kirli insanları şehirlerimize getirdi. Fotoroman için ifade edeyim, yeni fotoğraf fırsatları çıktı. Hiç kaçırmasın. Polislerimizi de sarayın pisliğini kapatmak için kullanmasın. O polisler benim canımdır.

Gündem