Kılıçdaroğlu dünkü konuşmasına değindi, medyaya seslendi: Çocuklar için uyardı

Kılıçdaroğlu dünkü konuşmasına değindi, medyaya seslendi: Çocuklar için uyardı
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün yaptığı açıklamasına değinerek çocuklar için dikkatli olunması konusunda medyaya seslendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün sosyal medya hesabından "Bu saatten sonra korkmamız gereken tek şey, korkunun kendisidir" notunu düştüğü açıklamasına atıfta bulunarak medyaya seslendi.

Kılıçdaroğlu dün ayptığı açıklamasında "Bakın unutuyoruz ama günlerdir bu yaşadığımız felaketin yükünü küçük çocuklarımızın omuzlarına da yükledik. Anne babalarının düştüğü hali gördüler, onların çaresizliğini gördüler. Genç anne ve babalara sesleniyorum; biliyorum, çok zor... Başta yapamadık ama en azından bu saatten sonra çocuklarımızın yanında ne konuştuğumuza, ne izlediğimize dikkat etmemiz lazım ki onların taze zihinlerinde daha büyük yaralar açmayalım" ifadelerine yer vermişti.

"Özellikle medya mensuplarından..."

Bugün sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Kemal Kılıçdaroğlu medyaya seslenerek şunları söyledi:

Dün söylediğim gibi; medyada, evde, sokakta çocuklarla ilgili her şeyde çok daha dikkatli olmamız lazım. Çocuklarımızı depremin yarattığı ağır travmalardan korumak zorundayız. Özellikle medya mensuplarından, yaptıkları yayınlarda bu hassasiyeti bekliyorum. (Kısa Dalga)

Gündem