Kılıçdaroğlu, eski Ülkü Ocakları Başkanı danışmanına yeni görev verdi

Kılıçdaroğlu, eski Ülkü Ocakları Başkanı danışmanına yeni görev verdi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz seçimlerden önce danışman atamasıyla tepki çektiği eski Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Kubat’a yeni görev verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimler öncesi danışmanı olarak atadığı eski MHP Ankara il yöneticisi Ramazan Kubat’a yeni görev verdi.

T24'ten Eray Görgülü'nün haberine göre “Yeniden Kuvayı Milliye Platformu Koordinatörü” olarak atanan Kubat’ın Genel Merkez’in 3’üncü katındaki odasının kapısına ismi ve yeni görevi yazıldı. Kubat öncülüğünde kurulan "Yeniden Kuvayı Milliye Hareketi", seçimden önce Ankara’da bir program düzenlemiş ve programa Kemal Kılıçdaroğlu da katılmıştı.

'Milliyetçi camiaya mesajlar vererek partiye ısınmalarını sağlıyoruz'

Genel Başkan danışmanlığı görevinin devam ettiğini ve bir yandan da koordinatörlük görevini sürdüreceğini belirten Ramazan Kubat, “Bu bir dernek. Derneği Genel Başkanımızla birlikte kurduk. Milliyetçi camiaya mesajlar vererek partiye ısınmalarını sağlıyoruz” dedi.

yeniden-kuvayi-milliye.jpg

80'e yakın danışman

Seçim yenilgisinin ardından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 80’e yakın danışman ve başdanışmanının olduğu ortaya çıkmıştı. Tartışmalar üzerine CHP 4 Haziran’dan önce atanan danışman ve başdanışmanların tümünün görevlerine 14 Haziran tarihi itibarıyla son verildiğini duyurmuştu.

Ancak 4 Haziran’dan önce atanan danışmanlardan Kubat'ın görevine son verilmediği öğrenildi. (Kısa Dalga)

Gündem