Kılıçdaroğlu EYT'yi 'yüklüyor'

Kılıçdaroğlu EYT'yi 'yüklüyor'
Geçen hafta dile getirdiği KYK ile ilgili vaadi bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından uygulanan Kemal Kılıçdaroğlu emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili esprili paylaşımda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KYK borçlarıyla ilgili sosyal medyada kampanya düzenleyen gençlere geçen hafta destek vermiş ve “Faizli KYK borçlarını ödemeyin! Bir sene içinde iktidara geliyoruz; sözünü verdiğim gibi, sizden sadece ana para talep edilecek” demişti.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından KYK borçlarının faizinin alınmayacağını ve sadece ana paranın talep edileceğini açıkladı. Erdoğan'ın bu açıklamasının ardından sosyal medyada binlerce kullanıcı "Teşekkürler Kılıçdaroğlu" başlığını paylaştı ve söz konusu başlık kısa süre içinde TT oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu, bu gelişmelerin ardından bu kez emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili esprili bir mesaj paylaştı. EYT'lilerin sorununun da kendi önerdikleri gibi çözüleceğini ima eden Kılıçdaroğlu 'loading' (yükleniyor) yazılı görseli 'EYT' notuyla paylaştı.

Politika