Kılıçdaroğlu gençlerle Anıtkabir'e yürüdü: Beşli çeteleri de SADAT'ları da ezeceğiz

Kılıçdaroğlu gençlerle Anıtkabir'e yürüdü: Beşli çeteleri de SADAT'ları da ezeceğiz
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Güvenpark'ta buluştuğu gençlerle Anıtkabir'e doğru yola çıktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla partisinin Gençlik Kolları’yla birlikte Anıtkabir’e yürüdü.

Kılıçdaroğlu ‘Büyük Gençlik Yürüyüşü’ için toplanan gençlerle Güvenpark’ta bir araya geldi. Yürüyüşte “Hak, hukuk, adalet”, “Faşizme karşı omuz omuza”, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganları atıldı, "Biz boykotu iPhone 6 kırarak değil 6. filoyu denize dökerek yaptık” pankartı taşındı.

Sloganlar eşliğinde Anıtkabir’e gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Anıtkabir’in girişindeki parti otobüsüne çıkarak yaptığı konuşmada şöyle dedi:

”Bu bayram sıradan bir bayram değildir. Milli bağımsızlık savaşının en önemli adımlarından birisidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş meşalesini yaktığı bayramdır. Ülkenin siyasal ve ekonomik bağımsızlığını yeniden güçlendirmek için yollara çıktık. Adalet Yürüyüşü bunun en önemli adımıdır. İkinci yüzyıla Türkiye’yi hazırlamalıyız. Omuz omuza birlikte yürüyerek, toplumun her kesimini kucaklayarak, 84 milyon insan tek yürek olarak ikinci yüzyılda Türkiye’nin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini yeniden yaşatacak.

Beşli çetelerin, SADAT’ların olduğunu biliyoruz. Beşli çeteleri de SADAT’larını da ezerek yolumuza devam edeceğiz. Sandık gelecek göreceksiniz. Bu ülkenin ufkunu açacak olanlar sizler geleceği inşa edeceksiniz. Hep beraber başarı için çaba harcayacağız. Bayramınız kutlu olsun her birinizi tek tek kucaklıyorum."

Politika