Muhalefet liderlerinden Twitter'da "128 milyar dolar nerede?" zinciri

Muhalefet liderlerinden Twitter'da "128 milyar dolar nerede?" zinciri
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e “Bu ülkenin 128 milyar doları ve bir de damadı kayboldu, siz nerede olduklarını biliyor musunuz?” diye sordu. Tweet zincirine Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da katıldı.



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter'da Millet İttifakı ortağı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e etiketleyerek, “Bu ülkenin 128 milyar doları ve bir de damadı kayboldu Meral Hanım. Soruyoruz, farklı farklı yanıtlar alıyoruz; siz nerede olduklarını biliyor musunuz? 128 milyar dolar nerede” diye sordu.

TIKLAYIN/ Haber / Analiz: 128 milyar doları eritme fikri kimden çıktı?


Akşener'de Kılıçdaroğlu'nun tweet'ini alıntılayarak ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu etiketleyerek şunları yazdı: "Biz de milletimizin hazinesine uzanan elleri takipteyiz Kemal Bey. İktidar istediği kadar kaçsın, istediği kadar saklansın yılmadan kovalamaya devam. Sayın @T_Karamollaoglu  sizde yeni bir bilgi var mı?"

Karamollaoğlu da Akşener'e şöyle yanıt verdi: "Meral Hanım, insanımız her şeyin farkında. İnanıyorum ki milletimiz, pek yakın bir zamanda bu keyfiliğe, hukuksuzluğa, israfa, yıllardır alın teriyle biriktirileni çarçur edenlere dur diyecek ve güzel bir ders verecektir. Öyle değil mi Gültekin Uysal Bey?"

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'nun pas attığı Demokrat Parti Lideri Gültekin Uysal da şunları söyledi: 

"Elbette bu tekerlek kalmaz bu tümsekte Temel Bey! Anadolu’nun Moğol İstilası’ndan buyana görmediği bir kravatlı soygunun parçası bu hiçleştirilen 128 Milyar$. Sormaya devam İlk bulan arasın Sn Genel Başkanlarım

@kilicdarogluk @meral_aksener @T_Karamollaoglu

İrtibatta kalalım!"

Soru zincirine CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da katıldı. Kaftancıoğlu İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya pas atarak: "Bu ülkenin 128 milyar doları ve bir de damadı kayboldu Buğra Başkanım Damat neyse de 128 milyar doları soruyoruz, farklı farklı yanıtlar alıyoruz; siz nerede olduğunu biliyor musunuz? @SBugraKavuncu #128MilyarDolarNerede ?" dedi. 

Gündem