'Kılıçdaroğlu kendi adaylığını geri çekecek' iddiası: Masaya getireceği iki ismi açıkladı

'Kılıçdaroğlu kendi adaylığını geri çekecek' iddiası: Masaya getireceği iki ismi açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim tarihi olarak 14 Mayıs'ı işaret etmesiyle siyaset gündemi hareketlendi. En çok konuşulan ve merak edilen konuların başında altılı masanın adayı geliyor. Ankara kulislerinde neler konuşuluyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim tarihi olarak 14 Mayıs'ı işaret etmesiyle siyaset gündemi hareketlendi.
En çok konuşulan ve merak edilen konuların başında altılı masanın adayı geliyor. Altılı masa 26 Ocak'ta İYİ Parti'nin ev sahipliğinde toplanacak.
Bu toplantıda yol haritasının yanı sıra adayın konuşulacağı ve hatta 4 Şubat'ta açıklama yapılacağı kulisleri gündeme gelmişti. İYİ Parti lideri Meral Akşener, daha önce masanın gündemine gelmeyen adaylık konusunun bu hafta ele alınacağını söyledi. Kulisler oldukça hareketli. Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç altılı masaya ilişkin çarpıcı bir kulis bilgisini dile getirdi. Sevinç'in aktardığı kulis şöyle:

"İYİ Parti’nin ve sayın Akşener’in Kemal Bey’e karşı ‘kazanamaz’ çekincesinin kalıcı olduğunu düşünüyorum. Kemal Bey bu tabloyu gördükten sonra kendi adaylığını geri çekerek Meral Hanım’ın Ekrem Bey’i önermesini önleyecektir, masaya İlhan Kesici ve Faik Öztrak’ı önereceği kulisleri var."

(Kısa Dalga)

Gündem