Kılıçdaroğlu: Küçük yatırımcıyı uyardım, göz göre göre soyacaklar sizi dedim

Kılıçdaroğlu: Küçük yatırımcıyı uyardım, göz göre göre soyacaklar sizi dedim
CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Küçük yatırımcıyı uyardım, göz göre göre soyacaklar sizi dedim. Adalet yok, ahlak yok! Unutulmasın ki bir gün devran döner, herkes yaptıklarının bedelini öder. Küçük yatırımcıyı korumayan kurumları da haksız zenginleşen çeteler de bedelini öder. Asla yanlarına bırakmayız!" paylaşımını yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kasım ayında borsada kaybeden küçük yatırımcılara seslenmiş "Küçük yatırımcıyı da uyarıyorum. Tasarrufunuz enflasyona ezilmesin diye borsaya giriyorsunuz ama asıl yem, bu gördüğünüz şişirilmiş değerlerde. Maalesef avlanan siz olacaksınız" paylaşımı yapmıştı.

Kılıçdaroğlu bu açıklamasını hatırlatarak yeni bir paylaşım daha yaptı.

"Küçük yatırımcıyı uyardım, göz göre göre soyacaklar sizi dedim"

2023 yılının ilk haftasında borsadaki kayıpların yüzde 10'u bulduğu açıklamalarının ardından Kılıçdaroğlu'nun yaptığı paylaşım şöyle:

"Küçük yatırımcıyı uyardım, göz göre göre soyacaklar sizi dedim. Adalet yok, ahlak yok! Unutulmasın ki bir gün devran döner, herkes yaptıklarının bedelini öder. Küçük yatırımcıyı korumayan kurumları da haksız zenginleşen çeteler de bedelini öder. Asla yanlarına bırakmayız!" (Kısa Dalga)

Ekonomi