Kılıçdaroğlu, ‘SADAT’ reklamı veren TV100'ün patronuyla görüştü

Kılıçdaroğlu, ‘SADAT’ reklamı veren TV100'ün patronuyla görüştü
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı programda yayınlanan 'SADAT' reklamlarıyla tepkilerin odağında olana kanalın sahibi Necat Gülseven ile CHP Genel Merkezi'nde bir saat 15 dakika görüştü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuk olduğu yayında, SADAT’ın reklamını veren TV100’ün patronu Necat Gülseven’le CHP Genel Merkezi'nde bir saat 15 dakika görüştü.

İddia: Bunun bir yayıncılık kazası olduğu ortada

Gazeteci Barış Yarkadaş'ın iddiasına göre Kılıçdaroğlu görüşmede yayındaki reklamlar için “Bunun bir yayıncılık kazası olduğu ortada” dedi.

Kılıçdaroğlu'nun görüşmede Gülseven'den SADAT reklamlarına gelen tepkiler sonrası işten çıkarılan 3 reklamcının işe alınmasını istediği belirtiliyor.

Gülseven'in reklamcıların tekrar işe alınacağının sözünü verdiği de aktarıldı.

Görüşme sonrası Kılıçdaroğlu ve Gülseven'in fotoğrafı kamuoyuyla paylaşıldı.

Ne olmuştu?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TV 100 ekranında 'Haftanın Panaroması' isimli programda Uğur Dündar'a konuk oldu. Program sırasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun kapısının önüne giderek paramiliter bir kuruluş olmakla ve seçim güvenliğini tehlikeye sokacak girişimlerde bulunmakla suçladığı SADAT'ın reklamı yayınlandı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "O az kalmış aklınızı alırım sizin, paramiliter artıkları, siz kimi tehdit ediyorsunuz" demişti. (Kısa Dalga)

Gündem