Kılıçdaroğlu: Seçim güvenliği ne pahasına olursa olsun sağlanacak

Kılıçdaroğlu: Seçim güvenliği ne pahasına olursa olsun sağlanacak
SADAT'ın kapısına dayanan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeni seçim güvenliği mesajı: Bu seçim olacak. Seçim güvenliği ne pahasına olursa olsun sağlanacak. Sizler sandığa gidip rahatça oyunuzu vereceksiniz. CHP var. 100 yıldır buradayız. Merak etmeyin.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na verilen cezalardan üçünün Yargıtay'da onanması sonrasında seçim güvenliğine dikkat çekmeye devam ediyor. Bugün SADAT'ın kapısına dayanıp "Seçimin güvenliği sarsılırsa sorumlusu burası ve saraydır" diyen Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda da sandık güvenliği mesajı verdi.

Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"SADAT bir paramiliter kurum. Yani işleri suikastçı, provokatör ve terörist yetiştirmek. Erdoğan kaçakları da ülkeye bu kafayla soktu. Başka ülkelerin camilerinde bu paramiliter kafayla namaz kılacaktı, ne oldu? 8 milyon sığınmacı Türkiye’nin cenaze namazını kılmaya çalışıyor.

Erdoğan şunu sakın aklından çıkarma. Muhalefet yüreklidir. Muhalefet cesurdur. Muhalefet Türkiye’dir. Buradan mafyacıklara da sesleniyorum. Size de sokaklarımızı teslim etmeyeceğiz.

Ve son olarak halkımız, bu seçim olacak. Seçim güvenliği ne pahasına olursa olsun sağlanacak. Sizler sandığa gidip rahatça oyunuzu vereceksiniz. CHP var. 100 yıldır buradayız. Merak etmeyin." (Kısa Dalga)

Gündem