Kılıçdaroğlu ve Akşener, gençlerin 10 Kasım videolarını paylaştı

Kılıçdaroğlu ve Akşener, gençlerin 10 Kasım videolarını paylaştı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü nedeniyle partilerinin gençlik kolları tarafından hazırlanan 10 Kasım videolarını paylaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Gençlik Kolları’nın Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü nedeniyle hazırladığı videoyu paylaştı. Videoda, “Gayretimizde, umutlarımızda, ilhamımızda ‘O’ var. Yolun, yolumuzdur" denildi.

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Gençlik Kolları’nın Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım nedeniyle hazırladığı videoyu sosyal medya hesabında yayınladı. “Gayretimizde, umutlarımızda, ilhamımızda ‘O’ var. Yolun, yolumuzdur" mesajını içeren videoda şu sözlere yer verildi:

“Genç bir sporcunun gayreti umutlarına yetmediğinde; okunulan, öğrenilen sözlerin yorgunluğu üzerine çöktüğünde, bin bir uğraşla hazırlanan işler pek bir sonuç vermediğinde, devam etme gücünü içinde bulmanın ilhamında ‘O’ var. İki Mustafa Kemal var. Biri ben, fert olan, fani olan Mustafa Kemal. İkinci Mustafa Kemal’dense ancak ‘biz’ diye bahsedebilirim. Yani sizler. Çalışan, uyanık, münevver, milletperver vatandaşlar. İşte o Mustafa Kemal ölmez. O’nun dediği gibi iki Mustafa Kemal var. Biri hep aramızda yaşıyor. Biri kalbimizde yaşıyor. Saygı ve sevgiyle anıyoruz. O’nunla yaşıyoruz.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Gençlik Kolları’nın Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü nedeniyle hazırladığı videoyu paylaştı ve “Çünkü biz, imkansızı mümkün kılmayı senden öğrendik” dedi.

Meral Akşener, İYİ Parti Gençlik Kolları’nın Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım nedeniyle hazırladığı videoyu bugün sosyal medya hesabında yayınladı.

Akşener’in “Çünkü biz, imkansızı mümkün kılmayı senden öğrendik” mesajıyla yayınladığı videoda bir grup genç ‘Tabu’ oyununu oynadı. Işıl adlı genç kadın ‘hürriyet’, ‘adalet’, ‘millet’, ‘cumhuriyet’ gibi kelimeleri arkadaşlarına anlatırken hep ‘tabu’, yani yasaklı kelimeyi söyledi. Oyunda son kelime ise ‘Mustafa Kemal Atatürk’ oldu. Işıl, Atatürk’ü, “Adaleti mülkün temeli kılıp, hürriyetimizin teminatı olan, milletimizin kurtarıcısı, Cumhuriyet’imizin kurucusu” sözleriyle anlattı.

Işıl’ın oyun arkadaşı ise “Işıl, kazandık mı? Bir şey söyle. Al işte. Bu sefer bütün yasaklı kelimeleri kullanmış. Bildik, yine kaybettik” dedi. Işıl, “Hayır, kaybetmedik, sonsuza kadar kazandık” diye karşılık verdi. Video, “Çünkü biz, doğru bildiğimiz yolda yasak dinlememeyi senden öğrendik” mesajıyla son buldu.

Gündem