Kılıçdaroğlu'ndan AKP'li vekile müsilaj yanıtı: "Hayret, sebebi Kılıçdaroğlu dememiş"

Kılıçdaroğlu'ndan AKP'li vekile müsilaj yanıtı: "Hayret, sebebi Kılıçdaroğlu dememiş"
AKP Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Marmara Denizi'ndeki müsilajdan CHP'yi sorumlu tuttu. Kılıçdaroğlu Twitter'dan "Hayret sebebi Kılıçdaroğlu dememiş" diye yanıt verdi.

AKP Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM'de dün düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Marmara Denizi'ndeki müsilaj (deniz salyası) ve kirliliğe dikkati çeken Aydemir, yaşanan kirliliğin 2 yıllık bir zaman diliminde olduğunu savundu. Aydemir, "Meymenetsizlik de uğursuzluk demektir. Tıpkı güdümsüzlük gibi bir şeydir bu. Bu, CHP'yi ifade eder. Nerede iş başına gelmişler, orada bir sevimsiz hal ortaya çıkmıştır. Bunun son yansıması İstanbul'dur. Daha önce İzmir var, İzmir'i görüyoruz belediyecilik açısından. Bu CHP anlayışıyla kaim bir haldir. O yüzden de ülke yönetimine Allah muhafaza gelseler, altı üstüne gelir” diye konuştu.


KILIÇDAROĞLU'NDAN YANIT

Kılıçdaroğlu ise Aydemir'in bu sözlerinin yer aldığı bir tweet'i alıntılayarak "Hayret “sebebi Kılıçdaroğlu’dur” dememiş. Bugünkü talihli partimiz" mesajı paylaştı.

Gündem