Kılıçdaroğlu’ndan aktif siyasete devam kararı

Kılıçdaroğlu’ndan aktif siyasete devam kararı
CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aktif siyasette kalma kararı aldı. Kılıçdaroğlu arkadaşlarıyla birlikte bir vakıf kuracak, İstanbul ve Ankara'da ofis açacak.

CHP’de gerçekleşen Kurultay sonrası yapacakları merak konusu olan Kemal Kılıçdaroğlu kararını verdi. Kılıçdaroğlu’nun aktif siyasete bir vakıfla devam etme hazırlığında olduğu öğrenildi.

Yeni yol haritasına göre Kılıçdaroğlu yeni bir vakıf kuracak, ya da var olan bir vakfın yönetimini devralacak. Vakfın hem İstanbul’da hem de Ankara’da birer ofisi bulunacak.

T24'ten Eray Görgülü'nün derlediği bilgilere göre; halen sosyal medya hesabı üzerinden gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu’nun çalışma ofisi açacağı belirtilmişti.

Kılıçdaroğlu’nun yol arkadaşlarıyla birlikte, faaliyette olan bir vakfın yönetimini devralmayı değerlendirdiği de öğrenildi.

İstanbul ve Ankara’da ofisleri bulunacak

Değerlendirmeler sonrası yakın bir gelecekte bir vakıf mı kurulacağı yoksa bir vakfın mı devralınacağı konusunda karara varılacak.

Her iki durumda da vakıf Kılıçdaroğlu tarafından yönetilecek olan vakfın hem İstanbul’da hem de Ankara’da birer ofisi bulunacak.

Kılıçdaroğlu, çalışmalarına bu ofislerde devam ederken bir yandan da konuklarını burada ağırlayacak. Güncel konular üzerinde fikirlerini açıklamaya devam edecek olan Kılıçdaroğlu aynı zamanda CHP ile ilgili de değerlendirmeler yapacak. (Kısa Dalga)

Gündem