Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın Anayasa değişikliği teklifine yanıt

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın Anayasa değişikliği teklifine yanıt
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın anayasa çağrısına, "Eğer arkasında yine kurnaz bir ajanda çıkmazsa her türlü desteği vermeye hazırız" diye yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine yönelik "Eğer dürüstsen, samimiysen gel, çözümü yasa değil anayasa düzeyinde sağlayalım" çağrısına yanıt vererek, "Eğer arkasında yine kurnaz bir ajanda çıkmazsa tabii ki her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, şöyle dedi "Başörtülü kadınların hak ve özgürlüklerine kavuşması için önerdiğimiz bu kanuni zırhı sen destekle Erdoğan; eğer arkasında yine kurnaz bir ajanda çıkmazsa tabii ki Alevi vatandaşlarımız dahil, hak ve özgürlükler konusunda getireceğiniz öneriye her türlü desteği vermeye hazırız. Bu kullandığın zehirli dili de artık bırak, çok çirkin bir üslubun var. Türkiye için iyi bir şey yapmaya çalışıyoruz. Senin yasakçı zihniyetine rağmen, özgürlükler getirmeye çalışıyoruz."

Politika