Kılıçdaroğlu'ndan Nebati'ye: Gece gece panikle bana yazmışsınız

Kılıçdaroğlu'ndan Nebati'ye: Gece gece panikle bana yazmışsınız
CHP lideri Kılıçdaroğlu, vatandaşlara, bankaların varlık şirketlerine sattığı borçlarını ödememe çağrısı yaptığı için kendisine tepki gösteren Nebati'ye yanıt verdi: Rahat olabilirsiniz, milletimizin derdi çözülsün, tek laf etmem demiştim zaten.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu dün yaptığı açıklamada kredisini ödeyemeyen vatandaşların borçlarını, yüksek faizle tahsil etmeleri karşılığında varlık şirketlerine satan bankaları hedef aldı ve bu şirketlere ödeme yapılmaması için çağrıda bulundu.

Bu açıklamanın ardından iktidar dar gelirlilere destek paketini açıkladı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek "Sayın @kilicdarogluk Anlaşılan siyasi beklentileriniz uğruna hesapsızca konuşmakta ve adeta bir piyasa manipülatörü gibi davranmakta ısrarcısınız" ifadesini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu bugün sosyal medya hesabından yanıt verdi. 6 milyon kişinin borçlarının tasfiye edilmesini ön gören dar gelirlilere destek paketi haberini paylaşan Kılıçdaroğlu şöyle dedi:

"Sayın Nebati, gece gece panikle bana yazmışsınız, gazetelerinize gece yarısı manşet değiştirtmişsiniz. Oysa rahat olabilirsiniz, milletimizin derdi çözülsün, tek laf etmem demiştim zaten. Yeni hedef EYT ve Öğretmenler olmalıdır. Haydi bakalım..." (Kısa Dalga)

Politika