Kılıçdaroğlu'ndan 'online eğitim' kararına tepki: 'Sakın okulları kapatmayın, sakın. Elimizde bir tek gençlerimiz kaldı'

Kılıçdaroğlu'ndan 'online eğitim' kararına tepki: 'Sakın okulları kapatmayın, sakın.  Elimizde bir tek gençlerimiz kaldı'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üniversitelerde eğitimin online devam edeceğini açıklamasının ardından, " Sakın okulları kapatmayın, sakın; elimizde bir tek gençlerimiz kaldı" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversitelerde online eğitime geçildiğini "Yaza kadar üniversiteleri tatil ediyoruz, uzaktan devam edecekler. Üniversitelerimizin tamamının KYK yurtlarını bu işler için kullanacağız" sözleri ile duyurdu.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, okulların kapanmasına "Elimizde bir tek gençlerimiz kaldı" diyerek tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın , Kredi Yurtlar Kurumu(KYK) yurtlarının tamamının depremzedelere tahsis edileceğini ve üniversitelerin yaza kadar uzaktan eğitime geçeceğini açıklamasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaparak karara tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sakın okulları kapatmayın, sakın. Covid sırasında gençlerimizin ruh sağlığı zarar gördü. Gençlerimize daha çok zarar vermeyelim. Sakın. Elimizde bir tek gençlerimiz kaldı." (Kısa Dalga)

Gündem