Kılıçdaroğlu'ndan 'Sinan Ateş' paylaşımı

Kılıçdaroğlu'ndan 'Sinan Ateş' paylaşımı
Mansur Yavaş ile Sinan Ateş'in annesini ziyaret ettiklerini kaydeden Kılıçdaroğlu, 'O’nu ailesinden koparan, hepimizin bildiği odakları adalet önüne çıkaracağız' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Sinan Ateş'in ailesine, yavrularına verdiğimiz söz tutulacak. O’nu ailesinden koparan, hepimizin bildiği odakları adalet önüne çıkaracağız" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Sinan Ateş'in annesi Ayşe Ateş'i ziyaret ettiklerini kaydeden Kılıçdaroğlu, "Deprem felaketi canımızı çok yaktı, maalesef bu süreci de biraz yavaşlattı" dedi.

Ne Olmuştu?

Doç. Dr. Sinan Ateş ve koruması Selman Bozkurt, 30 Aralık'ta, Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde motosikletli şüphelinin silahlı saldırısına uğradı. Başından vurulan Sinan Ateş, olay yerinde hayatını kaybetti; koruması Bozkurt ise omzundan vurularak yaralandı.

Saldırıda Bozkurt omzundan yaralanırken, Ateş kaldırıldığı hastanede vefat etmişti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada Soruşturma kapsamında bugüne kadar saldırının gerçekleştirildiği motosikleti kullanan şüphelinin de aralarında bulunduğu çok sayıda isim gözaltına alırken, bu isimlerin bir kısmı tutuklandı. (Kısa Dalga)

Gündem