Kılıçdaroğlu'ndan tehdit edilen kadın gazetecilere destek: Tırnaklarına zarar gelirse unutun kendinizi

Kılıçdaroğlu'ndan tehdit edilen kadın gazetecilere destek: Tırnaklarına zarar gelirse unutun kendinizi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milletin Sesi mitinginde yaptığı konuşmada tehdit edilen kadın gazetecilere destek verdi. Kılıçdaroğlu, “Olur da bu onurlu gazetecilerin tırnağına zarar gelirse unutun kendinizi” dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Maltepe'deki 'Milletin Sesi' mitinginde tehdit edildiklerini açıklayan Halk TV muhabiri Seyhan Avşar ve Kısa Dalga muhabiri Hale Gönültaş'a destek açıklaması yaptı.

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"İki kadın gazeteci, sadece işlerini yaptıkları için tehdit ediliyor. Kendini derin devlet olarak ilan edenlere olur da bu onurlu gazetecilerin tırnağına zarar gelirse siz kendinizi unutun. Ben suçla mücadeleye inanıyorum. Bunların hepsini toplumdan söküp atmaya inanıyorum."

Seyhan Avşar, Halk TV'de yayımlanan "Çakıcı için kurşun atan tetikçi eroinle yakalanmış: İfadesinde yok yok" başlıklı haberi sonrası Kısa Dalga muhabiri Hale Gönültaş ise gözaltına alınan IŞİD mensubu bir kadının, elinde bıçakla şeriata karşı çıkanları ölümle tehdit ettiği görüntülerin İstanbul Başakşehir Millet Bahçesi’nde çekildiğini haberleştirmesi nedeniyle Tevhid Grubu tarafından tehdit edilmişti. (Kısa Dalga)

Gündem