Kılıçdaroğlu, EYT'lilerle buluştu: "Size söz veriyorum hakkınızı savunacağım"

Kılıçdaroğlu, EYT'lilerle buluştu: "Size söz veriyorum hakkınızı savunacağım"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ ziyareti sırasında Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Derneği üyeleri ile bir araya geldi, "Yürümekse biz Tekirdağ'dan yürümeye başlayacağız" diye konuştu.




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ ziyareti sırasında Trakya Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Derneği üyeleri ile bir araya geldi. EYT'li bir vatandaş Kılıçdaroğlu'na "Biz bu adaleti sizin sağlayacağınızı biliyoruz. Sonuna kadar arkanızdayız. Yürümekse biz Tekirdağ'dan yürümeye başlayacağız" diye seslendi. Kılıçdaroğlu da "Size söz veriyorum hakkınızı savunacağım" diyerek EYT'lilerin yanında olduğunu söyledi. 

Kılıçdaroğlu, ardından kendisini bekleyen Trakya Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği üyelerinin yanına giderek, çiçek verdi, fotoğraf çektirdi. EYT'li bir vatandaş Kılıçdaroğlu'na sigortaya hala para ödediklerini söyleyerek "Biz bu adaleti sizin sağlayacağınızı biliyoruz" ifadelerini kullandı. 

EYT'li vatandaş "Genel Sağlık Sigortası'ndan tebligatlar bize gelmeye devam ediyor. Bunun çözümünün bir an önce sağlanmasını istiyoruz. Hala sigorta ödüyoruz, hala sağlığa para ödüyoruz. Yararlanmadığımız sağlığa. Biz bu adaleti sizin sağlayacağınızı biliyoruz. Daha fazla ses olun... Bizim hakkımızı siz savunacaksınız. Sonuna kadar arkanızdayız. Yürümekse biz Tekirdağ'dan yürümeye başlayacağız" dedi. CHP lideri Kılıçdaroğlu ise "Size söz veriyorum hakkınızı savunacağım" diyerek yanıt verdi. 

ANKA/EDDA SÖNMEZ-ADEM KARABAYIR



Ekonomi