Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü açıklamasına AKP'den ilk tepki: Hakiki özür dileyin ya da sükut edin

Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü açıklamasına AKP'den ilk tepki: Hakiki özür dileyin ya da sükut edin
AKP’li Özlem Zengin, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü açıklaması için "Türkiye’de kanunsuz hukuksuz yaratıcısı icracısı iknacısı olduğunuz “başörtüsü” yasakları size rağmen nihayet bulmuştur. Onca yıl milyonlarca kadının hayatını mahvettikten sonra ya hakiki özür dileyin ya da sükut edin" ifadelerini kullandı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'başörtüsü' konusuna değinerek yaptığı Kadınların giyim kuşamını siyasetin tekelinden çıkartıyoruz. Bu hakkı yasal güvenceye alacağız. Bunu bir tartışma konusu olmaktan tümüyle çıkartacağız. Yarın itibari ile bu yarayı sonsuza kadar kapatacak adımı atıyoruz. Kanun teklifimizi grup toplantımızdan hemen sonra TBMM’ye sunacağız” açıklamasına tepki gösterdi.


AKP'li Özlem Zengin, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu'na seslenerek "ya hakiki özür dileyin ya da sükut edin" dedi.

Zengin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye’de kanunsuz hukuksuz yaratıcısı icracısı iknacısı olduğunuz “başörtüsü” yasakları size rağmen nihayet bulmuştur. Onca yıl milyonlarca kadının hayatını mahvettikten sonra ya hakiki özür dileyin ya da sükut edin."


Politika