Kılıçdaroğlu'nun CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ile 'sır' seyahati

Kılıçdaroğlu'nun CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ile 'sır' seyahati
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ile aralarında geçen 3,5 saatlik “sır” seyahat hakkında "Sır’ seyahatte sadece ‘Ne olacak bu İstanbul’un hali’ konuşulmadığını tahmin etmek zor değil" ifadeleri kullanıldı.

Gazete Pencere yazarı Candan Yıldız, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sürpriz İstanbul ziyaretinin dönüşünde kendisine Ankara’ya kadar eşlik eden CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ile aralarında geçen 3,5 saatlik “sır” seyahati yazdı.

İstanbul'a sürpriz seyahat

Gözler, 4 ve 5 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek büyük kurultayda parti genel başkanlığı için Özgür Özel ile yarışacak Kılıçdaroğlu’nda. CHP lideri, İstanbul’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirmiş bazı etkinliklere katılım göstermişti. İddiaya göre, İstanbul dönüşü Kılıçdaroğlu, Özgür Çelik’i spontane bir şekilde aracına davet etti. Candan Yıldız konuya dair yazısında şu ifadeleri kullandı:

'Ne olacak bu İstanbul’un hali’ konuşulmadığını tahmin etmek zor değil'

“İddiaya göre Kılıçdaroğlu, Özgür Çelik’i spontan bir şekilde aracına davet ediyor. Yani Özgür Çelik, genel başkanına Ankara’ya kadar eşlik ediyor. Pazar günü de basına kapalı olarak düzenlenen il başkanları toplantısı varmış. Tabii ki Kılıçdaroğlu ve Çelik’in en az 3,5 saat ne konuştuğu merak konusu. ‘Sır’ seyahatte sadece ‘Ne olacak bu İstanbul’un hali’ konuşulmadığını tahmin etmek zor değil."

'Öyle bir etki yaratıyor ki...'

"Bu olay öyle bir etki yaratıyor ki, Ekrem İmamoğlu’nun ilçe ve belediye başkanlığı yaptığı Beylikdüzü’nde iki dönem ilçe gençlik kolları başkanlığı yapan, paylaşımlarından İmamoğlu’na yakın olduğunu anlaşılan CHP İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın da apar topar uçak bileti alarak Ankara’ya gidiyor. Zira Cem Aydın’ın Özgür Çelik’i yakından takip ettiği konuşuluyor.” (Kısa Dalga)

Politika