Kılıçdaroğlu’nun ziyaret ettiği Mustafa Sarıgül: İnanıyorum ki Türkiye'yi raylarına oturtacak olan aday Kılıçdaroğlu'dur

Kılıçdaroğlu’nun ziyaret ettiği Mustafa Sarıgül: İnanıyorum ki Türkiye'yi raylarına oturtacak olan aday Kılıçdaroğlu'dur
TDP Başkanı Sarıgül'ü ziyareti sonrası açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Türkiye'nin değişime ihtiyacı var. Halil İbrahim sofrasını büyütmek zorundayız" dedi.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ü ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, TDP Genel Merkezi’nde “Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu” sloganlarıyla karşılandı. Kılıçdaroğlu ve Sarıgül, görüşmelerinin ardından parti genel merkezi önünde ortak açıklama yaptı.

Güzel bir görüşme olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, “Önümüzdeki süreç içerisinde Türkiye'nin değişime ihtiyacı var. Halil İbrahim sofrasını büyütmek zorundayız" dedi.

Mustafa Sarıgül ise "İnanıyorum ki Türkiye'yi demokratik parlamenter sisteme geçirecek olan aday sayın Kemal Kılıçdaroğlu'dur. İnanıyorum ki Türkiye'yi raylarına oturtacak olan aday sayın Kemal Kılıçdaroğlu'dur" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, daha önce de Milli Yol Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, Halkların Demokratik Partisi ve Memleket Partisi’ni ziyaret etmişti. Kılıçdaroğlu’nun sonraki durağı ise Demokratik Sol Parti (DSP) olacak. Kılıçdaroğlu ile Genel Başkan Önder Aksakal ile DSP Genel Merkezi’nde görüşecek. (Kısa Dalga)

Politika