Kim Catrall açıkladı: Samantha Jones geri dönecek mi?

Kim Catrall açıkladı: Samantha Jones geri dönecek mi?
Dizinin 2. sezon finalinde konuk olarak yer alan Sex and the City'nin yıldızı Kim Cattrall, "And Just Like That"in yeni sezonunda yer alıp almayacağını açıkladı

Kısa Dalga - Fenomen dizi Sex And The City'nin devam halkası And Just Like That'in başrollerinde Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, and Kristin Davis yer alıyor. Şimdilerde 3. sezon çekimleri süren dizi ile ilgili yeni iddia sosyal medyada gündem oldu.

Life & Style'ın bu ay Cattrall'ın üçüncü sezon için anlaşmaya vardığını bildirmesinin ardından ünlü oyuncu sessizliğini bozdu.

Cattrall, "Görünüşe göre #KimCattrall (nam-ı diğer Samantha Jones) And Just Like That'in üçüncü sezonu için geri dönecek" şeklinde atılan bir başlığa "Çok naziksiniz ama dönmüyorum" yanıtını verdi.

5fe5c23d2269a21210990557.jpeg

"And Just Like That" dizisinin 2. sezon finalinde ikonik rolünü bir kez daha canlandıran Cattrall, HBO dizisinin 1998'den 2004'e kadar süren 6 sezonunda ve 2008'le 2010'da vizyona giren iki sinema uyarlamasında Samantha Jones karakterini canlandırmıştı.

Cattrall, 2020'de yaptığı açıklamada rol arkadaşı Sarah Jessica Parker'la anlaşmazlıklar yaşadığını açıklamıştı. Ünlü isim, 2021'de gösterime giren And Just Like That'te Parker, Cynthia Nixon ve Kristin Davis'le yeniden bir araya gelmemeyi tercih etmişti. (Magazin Servisi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Magazin