Kızı devlet korumasına alınan Deniz Akkaya: Burnu sürtsün diye ben yolladım

Kızı devlet korumasına alınan Deniz Akkaya: Burnu sürtsün diye ben yolladım
Kızının devlet korumasına alınmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Akkaya, "Aklı başına gelmesi adına yolladım" dedi.

Eski manken Deniz Akkaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar üzerine, 16 yaşındaki kızı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından koruma altına alındı.

Eski manken Deniz Akkaya, dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Benden habersiz yurt dışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum. Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1,5 saat balkona kilitledi. Komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112'yi aramam neticesinde kurtarıldım. Polislere de karşı çıkan sonrasında bir de hızını alamayıp bana itibar suikastı yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim. Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz? Kontrolsüzce severek. Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin" ifadelerini kullandı.

DHA'nın aktardığına göre, Akkaya'nın kızı hakkında yaptığı bu açıklamaların ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. Görevlendirilen ekibin gerekli inceleme ve değerlendirmeleri yapmasının ardından, 16 yaşındaki kız çocuğunun koruma altına alındığı ve gerekli psikolojik desteğin verilmeye başlandığı öğrenildi.

Akkaya: Burnu sürtsün diye ben yolladım

Kızının devlet korumasına alınmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Akkaya, "Aklı başına gelmesi adına yolladım" dedi.

Kızının kendisinden şikayetçi olduğunu ifade eden Akkaya, yaşadığı ailevi sorunları anlattığı videoların ardından şu videoları paylaştı:

.

Akkaya: Kadın erkek konusu oldu mu herkes en dibine kadar yobazlığını yaşıyor

Akkaya son mesajında şu ifadeleri paylaştı:

Güzel kadınlar had bilmeyenlere, yüksek tondan had bildirmek, belki de benim adıma sizler için bir misyon . Ülkemizde okumuş yobazlar çok. Kadın erkek konusu oldu mu herkes en dibine kadar yobazlığını yaşıyor. Herkesin çocuğuna terbiye verme şekli farklıdır. 16 senedir her hatasında vicdan yaparak , terbiye verme niyetimi tam olarak yerine getiremedim. Bugün artık zamanıydı ve yerine getiriyorum . Ve bir kadın olarak ne kendimi ezdirim , ne de buradan senelerin kompleksini bana saçmaya çalışanlara yol veririm Çok mesaj geldi ama bu kalbimi çok acıttı sizleri seviyorum. Kapıma dayanan manyaklar gibi belki telefonumda yüzlerce röportaj ve haber yapma isteği var . Ben bu çakallarla nasıl uğraşılırcağını bilirim. Tüm acı çeken ve bir şekilde sistematik olarak mağdur edilen anneler adına bugün de bu agresif tavrı koydum yarın yine koyarım. Güçlü bir anne ile güç savaşına giren bir ergene pabuç bırakacak kadar da kendimizi kaybetmedik. Bundan sonraki süreçte gereken bilgilendirmeyi ben size yaparım gereksiz manipülatif haberlerden lütfen uzak duralım. Sizi seviyorum"

(Kısa Dalga)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem