Kızıl Goncalar dizisinde Epstein davası hatırlatması

Kızıl Goncalar dizisinde Epstein davası hatırlatması
Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Dizinin son bölümüne Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd ve Özcan Deniz'in canlandırdığı Levent karakterinin arasında geçen diyaloglar damga vurdu. Dizide ABD'deki Epstein davası hatırlatılınca sosyal medyada yorum yağdı.

Dizinin o sahnesinde tabiat ve fıtrat arasındaki fark üzerine konuşuluyor gibi görünse de aslında gündemdeki Epstein davası ve sosyal medyanın etkileri gibi pek çok konuya değinildi.

Levent karakterinin; 'Kedinin güç kavramı kediye göre insanın güç kavramı ise para, iktidar. En paralılarla en iktidarlılara bir bak yani kadınlarla olan ilişkilerinin kedilerden ne farkı var? Onlarda dilediklerini yapabiliyorlar. Canları ne isterse...' yorumu üzerine Cüneyd karakteri 'ABD'deki Epstein davası gibi...' dedi.

Bu sahneye sosyal medyada; 'Uzun zamandır görmediğimiz derinlikte yazılmış', 'Yazarın, oyuncuların emeğine sağlık', 'Bu sohbetler saatlerce sürebilir', 'İkili sohbetleri o kadar güzel ki' şeklinde yorumlar yapıldı.ekran-goruntusu-2024-02-20-103629.png

ekran-goruntusu-2024-02-20-103629.png

Reytinglerde lider

  • AB'de 1. sırada "Kızıl Goncalar" , 2. sırada Survivor All Star 3. sırada ise Kızıl goncalar özet bölümü yer aldı.
  • Total'de 1. sırada Kızıl Goncalar yer alırken, 2. sırada ise Survivor All Star yer aldı. 3. sırada ise Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yer aldı.
  • B'de ise izleyicilerin kararı şu şekilde oldu; 1. sırada Kızıl Goncalar yer alırken, 2. sırada Survivor All Star, 3. sırada ise Kızıl Goncalar dizisinin Özeti yer aldı.

Dizi fragmanı da yayınlandı

'Kızıl Goncalar'ın 8'nci bölümünden tanıtım videosu yayınlandı.

Dizinin oyuncu kadrosunda Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Türek, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz yer alıyor. Ömür Atay'ın yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu ise Şükrü Necati Şahin kaleme alıyor.

'Kızıl Goncalar', yeni bölümüyle 26 Şubat Pazartesi saat 20.00’de Now’da izleyiciyle buluşacak.

Magazin