Kızılcık Şerbeti oyuncusuna zehir zemberek sözler: Ortalık fena karıştı

Kızılcık Şerbeti oyuncusuna zehir zemberek sözler: Ortalık fena karıştı
Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölüm sonrası tartışma giderek büyüyor:

Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümüyle birlikte yaşanan olaylar seyirci tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı. Sosyal medyada gelen tepkiler sonrasında dizinin yapımcılarının nasıl bir yol izleyeceği merak konusu haline geldi.

Her bölümde tartışmalara neden olan sahnelerin bu kez de gelen tepkilerin dinmek bilmediği görülüyor.

44. bölümde Alev ve Abdullah'ın birlikteliğinin aileleri tarafından kabul görmemesi, Ömer'in hastalığı ve ameliyatı gibi olaylar dizinin gidişatını etkilemeye devam ediyor. Ömer'in aşkı Kıvılcım'ı geri kazanma çabaları, Ertuğrul ve Kıvılcım arasındaki ilişki, Mustafa'nın Sönmez ile olan ortaklığı sonlandırma çabaları ve Fatih'in kararlı tutumu da diziye yeni bir heyecan katıyor.

İlerleyen bölümlerde karakterler arasındaki ilişkilerin nasıl gelişeceği merakla beklenirken, dizinin yapımcılarının seyirci tepkilerine nasıl bir yanıt vereceği de büyük bir merak konusu olarak ön plana çıkıyor.

2q-002.jpg

Son bölüm yine geceye damga vururken Kızılcık Şerbeti Pembe karakterinin ayrılık aşamasında olduğu Abdullah’a Alev için "Madem gönlün kaydı hevesini alsaydın" sözlerinin bıraktığı ağır hasar sonrası tepkiler bitecek gibi değil.

Kızılcık Şerbeti 45. Bölüm Cuma akşamı saat 20.00’da Show TV ekranlarında seyircinin karşısında olacak.

Yaşam